INTERIO 2017


» Prijavni materijal i pozivno pismo      » Application for participation

U Bosni i Hercegovini, u centru glavnog grada Sarajeva od 15. do 19.03.2017. godine u organizaciji Centra Skenderija - Sarajevskog Sajma održaće se izuzetno značajna sajamska manifestacija:

34. Međunarodni sajam namještaja, unutrašnjeg i vanjskog uređenja, te prateće industrije - INTERIO

Već dugi niz godina INTERIO je centralno mjesto prezentacija proizvoda i usluga u oblasti drvne industrije i unutrašnjeg uređenja. Suvišno je govoriti o značaju unutrašnjeg uređenja, dizajnu i proizvodima koji omogućavaju kreativno, kvalitetno i praktično uređenje prostora u kojim čovjek provodi veći dio svog života. Međutim, za čovjekov ugodniji život neosporno je bitno i uređenje vanjskih prostora, te sve više do izražaja dolazi pejzažna arhitektura i hortikultura.

INTERIO je centralno mjesto prezentacije slijedećih proizvoda i usluga:

INTERIO: Namještaj svih vrsta, kompletna oprema za unutrašnju dekoraciju stambenih i poslovnih prostora, rasvjeta, podovi, podne prostirke, strojevi i alati za šumsku i drvnu industriju, oprema za zaštitu šuma, oprema za projektovanje u šumarstvu, mašine i alati za obradu drveta, repromaterijal za drvnu industriju, itd. Namještaj i oprema za vanjsko uređenje, podne obloge, rasvjeta, baštenska galanterija, baštenski namještaj, bazeni i oprema za bazene, dekorativni beton, dekorativne vaze, fontane i česme, ljetnikovci i paviljoni, tende i suncobrani, strojevi i alati za vanjsko uređenje, sjemenski materijal, sadnice, svježe cvijeće, biljke od svile, suho cvijeće, oprema i pribor.

Pozivamo Vas da aktivno učestvujete u navedenoj sajamskoj manifestaciji uz usluge Sarajevskog Sajma.

Za sve detaljnije informacije u cilju što kvalitetnije prezentacije, rado Vam stojimo na raspolaganju, kao i za sve Vaše prijedloge.

Kontakt: Amela Okan (Projekt menadžer)
Tel/fax: +387 33 226-612
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

» Fotografije sa Sajma: Interio & Exterio 2015, Interio & Exterio 2014, Interio 2013 «

Logo CS

Centar Skenderija

KJP Centar "Skenderija" d.o.o.
Terezija BB, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

 

Direktor

Amer Kapo
Tel/Fax: +387 33 226-614
Tel: +387 33 229 990
E-mail: amer.k@skenderija.ba

Kontakt

Tel: +387 33 201-203
Tel/Fax: +387 33 211-016
E-mail: info@skenderija.ba
CS facebook page