Dom Mladih / Amfiteatar


Prostor Amfiteatra Dom mladih kroz dugogodišnju tradiciju, kao multifunkcionalni prostor, predstavlja mjesto u kojem se realiziraju razni seminari, konferencije, promocije, simpoziji, partiji, koncerti, izložbe, teatarske predstave, te služi kao mjesto okupljanja sarajevske omladine i novih generacija muzičara i umjetnika. Kapacitet Amfiteatra je do 600 posjetilaca za koncertnu postavku ili do 300 za konferencijske evente.

Kako je prostor redizajniran te stavljen u upotrebu, a uvažavajući činjenicu da pozitivni trendovi nameću potrebu za multifunkcionalnim prostorom u svrhu realizacije gore navedenih djelatnosti sa kapacitetom do 600 posjetilaca, KJP Centar Skenderija Vam nudi po veoma povoljnim cijenama korištenje prostora Amifiteatra Doma mladih.

Shodno navedenom, cijenimo da postoji opravdan interes obavljanja Vaše djelatnosti u našim prostorima, te u tom smislu, Skenderija Vam je otvorena i poziva Vas da budete dio uspješnog poslovnog ambijenta. Naši poslovni procesi utemeljeni su na načelima upravljanja kvalitetom, a zadovoljstvo korisnika prostora je naše glavno opredjeljenje, i usmjerenje i obaveza.

Kontakt informacije:
Tel/fax: 033 201- 178, 033 211-016
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pogledajte selekciju fotografija iz Amfiteatra Doma mladih:


Logo CS

Centar Skenderija

KJP Centar "Skenderija" d.o.o.
Terezija BB, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

 

Direktor

Edison Pavlović
Tel/Fax: +387 33 226-614
E-mail: edison.p@skenderija.ba

Kontakt

Tel: +387 33 201-203
Tel/Fax: +387 33 211-016
E-mail: info@skenderija.ba
CS facebook page