Dom Mladih / Iznajmljivanje prostora


Dom mladih je prepoznatljiv kao kultno okupljalište mladih po brojnim manifestacijama koji se održavaju i kao takav važi za jedan od najvećih simbola Sarajeva. U prostoru Doma mladih mnoge generacije su pisale svoju historiju. Centar "Skenderija" i Dom mladih imaju za cilj da u narednom periodu organizacijom manifestacija pruže priliku mladima Bosne i Hercegovine da ispolje svoju kreativnost iz oblasti kulturnog stvaralaštva i budu aktivni sudionici dešavanja u ovom kultnom centru.

Želimo osigurati takav poslovni ambijent da prostori Dom mladih budu dio svijeta u kojem se ljudi, stvari i informacije o njima, kreću na efikasan i siguran način, odnosno želimo obezbjediti poslovne prilike koje će tjerati postojeće organizacione strukture i Vlasnika imovine da mjenjaju način razmišljanja i prilagođavanja kako bi odgovorile novim prilikama, ali i novim izazovima, posebno onim koji se odnose na projekte budućeg razvoja djelatnosti ovog Preduzeća.

Implementirajući jasna opredjeljenja i ciljeve organizacije kulturno-zabavnih manifestacija, Dom mladih KJP Centar Skenderija kroz svoju postojanost je izgradila značajan i prepoznatljiv brand, visok stepen respektabilnosti, i kao relevantan subjekt predstavlja paradigmu kada je u pitanju organizacija navedenih sadržaja. 

Naravno, dostignuti nivo uspješnosti i kvalitete u obavljanju djelatnosti koje proističu iz osnovnih funkcija KJP Centar Skenderija, zahtjeva stalni izazov Menadžmenta da održi kontinuitet, uspješan razvoj i unaprijeđenje poslovanja, sa tendencijom praćenja standarda visoko razvijenih područja i uporedo obezbjeđenje visokosofisticiranih sredstava i opreme u obavljanju radnog procesa. Naši poslovni procesi utemeljeni su na načelima upravljanja kvalitetom, a zadovoljstvo klijenata – korisnika prostora i usluga Skenderije, naše je glavno opredjeljenje, usmjerenje i obaveza.

Stoga Vas pozivamo da kroz organizaciju i realizaciju projekata kulturno-zabavnog karaktera u Domu mladih Centar Skenderija, zajednički damo doprinos u: promociji svih vrsta kulturnih manifestacija, druženju i upoznavanju mladih, afirmaciji bosanskohercegovačke kulture i kulturnih identiteta, uspjesima mladih na domaćem i međunarodnom planu, promociji i razmjeni ideja i aktivnosti, poboljšanju saradnje između svih kulturnih institucija, edukaciji posjetilaca putem raznih prezentacija, seminara, konferencija, jačanju naučno-istraživačkog rada, promociji Sarajeva i BiH u cjelosti. Dom mladih je također i mjesto koje ima izuzetan značaj na preventivnom djelovanju maloljetničke delikvencije. 

Činjenica koja ukazuje na opravdanost Vašeg interesovanja za korištenja prostora Dom mladih jeste da godišnja analitika pokazuje da naše prostore posjeti oko 1.000.000 stranih i domaćih posjetilaca, te da Centar Skenderija kroz svoje dugogodišnje postojanje je vodeći subjekt u organizovanju međunarodnih sajmova, kongresa, seminara, te sportskih i kulturno zabavnih manifestacija.

Shodno navedenom, cijenimo da postoji opravdan interes obavljanja Vaše djelatnosti u našim prostorima, te u tom smislu, KJP Centar Skenderija – Dom mladih Vam je otvoren i poziva Vas da budete dio uspješnog poslovnog ambijenta.

Kontakt informacije:
Tel/fax: 033 201- 178, 033 211-016
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pogledajte razne postavke sale Doma mladih:


Logo CS

Centar Skenderija

KJP Centar "Skenderija" d.o.o.
Terezija BB, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

 

Direktor

Edison Pavlović
Tel/Fax: +387 33 226-614
E-mail: edison.p@skenderija.ba

Kontakt

Tel: +387 33 201-203
Tel/Fax: +387 33 211-016
E-mail: info@skenderija.ba
CS facebook page