Javni oglas za prijem radnika

KJP Centar Skenderija d.o.o. Sarajevo raspisala je Javni oglas za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme do 1 (jedne) godine. Nazivi radnih mjesta: Referent za pravne poslove, Stručni saradnik za zaštitu na radu i zaštitu od požara, Koordinator za finansijsko računovostvene i materijalne poslove.

Preuzmite: Poslovnik o radu komisije za razmatranje prijava po Javnom oglasu za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme do 1 (jedne) godine (.pdf)

Javni oglas za prijem radnika

KJP Centar Skenderija d.o.o. Sarajevo raspisuje Javni oglas za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme do 1 godine. Nazivi radnih mjesta: Referent za pravne poslove (1 izvršilac), Stručni saradnik za zaštitu na radu i zaštitu od požara (1 izvršilac), Koordinator za finansijsko računovostvene i materijalne poslove (1 izvršilac).

Detaljnije

Javni oglas za prijem radnika

Objava pitanja, literature i propisa za radna mjesta: (1) Referent za pravne poslove, (2) Stručni saradnik za zaštitu na radu i zaštitu od požara, (3) Koordinator za finansijsko računovostvene i materijalne poslove, za koje će biti objavljen Javni oglas za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme do jedne godine.

Detaljnije

Sajam inostranih nekretnina

Pozivamo Vas da posjetite sajam inostranih nekretnina UNITED PROPERTY EXPO u Sarajevu. 25-26 marta/ožujka 2023 godine u KJP Centru "Skenderija" okupiće se vodeće građevinske kompanije, developeri i agencije za nekretnine iz 12 zemalja da vam predstave svoje najbolje nekretnine!

Detaljnije

Rješenje o rušenju objekata

Obavještavamo vas da je Centar Skenderija, 06. februara 2023. godine od Ubanističko-građevinskog inspektorata Opštine Centar Sarajevo, dobio Rješenje o rušenju bespravnih objekata pod nazivom "Trgovke faza B - plato Skenderija" koji su bili izgrađeni kao objekti privremenog karaktera sa rokom zadržavanja od tri godine (rok istekao 1993. godine) i za koje nakon toga nije izdato pravosnažno odobrenje za građenje.

Detaljnije

Logo CS

Centar Skenderija

KJP Centar "Skenderija" d.o.o.
Terezija BB, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

 

Direktor

Damir Petrinić
Tel/Fax: +387 33 226-614
E-mail: damir.p@skenderija.ba

Kontakt

Tel: +387 33 201-203
Tel/Fax: +387 33 211-016
E-mail: info@skenderija.ba
CS facebook page