Privredni Grad Skenderija


Privredni grad KJP Centar Skenderija d.o.o. se nalazi u samom centru grada Sarajeva, odmah uz rijeku Miljacku. Raspolažemo sa 274 poslovna prostora, koji su 24 sata dnevno pokriveni fizičkom zaštitom, videonadzorom i protivprovalnim sistemom.

Poslovni prostori su modernog dizajna i opremljeni lepezom raznih proizvoda poznatih svjetskih brendova (sportska oprema, tekstil, obuća, itd). Raspolažemo sa restoranskim prostorima i moderno uređenim kafićima u kojima se za svakog posjetioca nađe osvježavajući napitak. Raspolažemo sa moderno uređenim frizerskim salonima, salonima za uljepšavanje, a nudimo i uslugu masaže. U Privrednom gradu našim posjetiocima nudimo sve potrebne usluge za osiguranje imovine i registraciju motornih i priključnih vozila.

Naglašavamo da raspolažemo vlastitim parking prostorima (cca 1.000 mjesta), sa veoma prihvatljivim cijenama po satu parkiranja, kao i parkiranja u trajanju od 24 sata dnevno.

Kroz dugogodišnje uspješno poslovanje KJP Centar Skenderija je postao vodeći subjekt u organizovanju međunarodnih sajamskih manifestacija. Organizovanjem raznih kongresa, stručnih seminara, sportskih i kulturno zabavnih manifestacija u Domu mladih i gradskoj dvorani „Mirza Delibašić", KJP Centar Skenderija je dostigao zavidan rejting u BiH, okruženju, pa i u Evropi.

S toga Vas pozivamo da iskoristite mogućnost pokretanja vlastitog biznisa kroz zakup trenutno slobodnih prostora na atraktivnom mjestu i po prihvatljivim cijenama, čime postajete dio porodice privrednika Privrednog grada KJP Centar Skenderija d.o.o.

Kontakt:

Salem Alibegović
Tel/fax: +387 33 201-173, mob: +387 62 345-296
E-mail: 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Logo CS

Centar Skenderija

KJP Centar "Skenderija" d.o.o.
Terezija BB, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

 

Direktor

Edison Pavlović
Tel/Fax: +387 33 226-614
E-mail: edison.p@skenderija.ba

Kontakt

Tel: +387 33 201-203
Tel/Fax: +387 33 211-016
E-mail: info@skenderija.ba
CS facebook page