Ljetno klizalište - besplatni termini

Od 15.juna građani i gosti Sarajeva mogli su uživati u Ljetnom klizalištu na sarajevskoj Skenderiji, u dvorani Mirza Delibašić. Uprkos pandemiji i uz pridržavanje mjera, protekla tri mjeseca, Ljetno klizalište ugostilo je veliki broj posjetilaca, održan je klizački kamp u organizaciji Saveza klizačkih sportova BiH i Srbije, a veliki broj klubova iz BiH je na ledenoj plohi redovno održavao trenažne procese.

Povodom posljednjeg dana Ljetnog klizališta, u nedjelju, 27. septembra, Centar Skenderija poklanja besplatan ulaz na klizanje svim posjetiocima i to u tri termina u trajanju od 1h i 15 minuta, a sa početkom u 11, 15 i 19h.

Pozivamo sve sugrađane i goste grada da nam se pridruže uz poštovanje propisanih mjera, te da skupa uživamo u posljednjem danu ove sezone Ljetnog klizališta. Ponovno postavljanje ledene plohe planirano je za mjesec decembar kada će na sarajevskoj Skenderiji otpočeti ovogodišnja Zimska čarolija, projekat na koji smo izuzetno ponosni i koji će našim sugrađanima i gostima uljepšati zimske dane i novogodišnje praznike.

Logo CS

Centar Skenderija

KJP Centar "Skenderija" d.o.o.
Terezija BB, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

 

Direktor

Edison Pavlović
Tel/Fax: +387 33 226-614
E-mail: edison.p@skenderija.ba

Kontakt

Tel: +387 33 201-203
Tel/Fax: +387 33 211-016
E-mail: info@skenderija.ba
CS facebook page