Klizalište i igraona :)

Građani Sarajeva i brojni posjetioci od 29. maja mogu uživati u dječijoj igraoni na platou Centra Skenderija, kao i u ljetnom klizalištu u dvorani "Mirza Delibašić"

Na platou ispred Centra Skenderija u Sarajevu postavljena je dječija igraonica na otvorenom za najmlađe. Dječija igraona, površine 2.000 kvadratnih metara, sadrži gumene tobogane, trampoline i staze za vožnju automobila na akumulatore za djecu. Pored igraone se nalazi i ljetna bašta Skenderija. Radno vrijeme igraone je od 10 do 20 sati, a cjelodnevna ulaznica iznosi 3 KM i može se kupiti na ulazu u igraonu.

Centar Skenderija nastavlja i realizaciju projekta "Ljetno klizalište" u dvorani Mirza Delibašić, koje je trenutno jedinstveno u regionu.

Svakim danom u jutarnjem terminu od 11:00-12:00h građanima je omogućeno klizanje u zatvorenom. Pored ovog stalnog termina, građani mogu uživati u klizanju i u terminu od 17:00-18:00h ponedjeljkom, srijedom, petkom i vikendom, dok su večernji termini predviđeni za utorak i četvrtak od 21:00 do 22:00h, a petkom od 20:00 do 21:00h. Cijena ulaznice za termin u trajanju od 1h je 4KM, iznajmljivanje i oštrenje klizaljki je po 3KM, a garderoba 1KM.

Direktor KJP Centra Skenderija Amer Kapo je istakao da se vrijedno radilo na ovom projektu kako bi omogućili građanima Sarajeva, ali i gostima iz drugih zemalja, da potpune ugođaj u vrelim ljetnim danima. Kapo je istakao da se ovakvim i sličnim projektima pokušava održati konstantno pružanje kvalitetnih usluga građanima.

Klikom na ispod navedene linkove posjetite facebook i instagram stranice na kojima možete pronaći potrebne informacije vezano za termine klizanja, rad dječije igraone, kao i sva trenutna i planirana dešavanja.

Facebook:
https://www.facebook.com/klizalisteskenderija
https://www.facebook.com/dommladih
https://www.facebook.com/igraonaskenderija

Instagram:
https://www.instagram.com/centar_skenderija

 

Logo CS

Centar Skenderija

KJP Centar "Skenderija" d.o.o.
Terezija BB, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

 

Direktor

Damir Petrinić
Tel/Fax: +387 33 226-614
E-mail: damir.p@skenderija.ba

Kontakt

Tel: +387 33 201-203
Tel/Fax: +387 33 211-016
E-mail: info@skenderija.ba
CS facebook page